RedBonusCard.ro

XBODY SPEED FITNESS

Despre XBody
Visul de a avea un corp frumos, sanatos si tonifiat a devenit acum foarte usor de indeplinit cu Xbody by Fit4You
Descriere
XBody este cea mai buna si cea mai sigura modalitate de a obtine rezultate rapide! Sunt suficiente doar 4 sedinte de 20 minute pentru a vedea rezultatele! Cu X-Body, 20 de minute de antrenament sunt echivalentul a 6-7 ore de antrenament intens, consumi 500 calorii in timpul antrenamentului si 2000 calorii in urmatoarele 24-48 ore (XBody creste consumul de energie la nivel muscular, transformand corpul intr-o masina de ars grasimi)!

Care sunt beneficiile XBody EMS?

XBody EMS este o alternativa rapida si sigura la antrenamentul conventional, cu multe alte beneficii pe care antrenamentul obisnuit nu le ofera.
Fitness & Sport
 • Iti dezvolta puterea la maximum
 • Iti creste rezistenta
 • Iti creste si construieste frumos masa musculara
 • Iti regleaza dezechilibrele musculare
 • Iti imbunatateste eficientaSanatate & Reabilitare
 • Iti imbunatateste postura
 • Previne durerile de spate si solduri
 • Iti imbunatateste sistemul cardiovascular si circulatia sangelui
 • Iti regleaza dezechilibrele musculare
 • Ajuta la procesul de recuperare a leziunilor
 • Este un bun asistent postoperator de recuperare ortopedica
 • Este o posibila solutie de prevenire a unei interventii chirurgicale ortopedice
Frumusete & Aspect
 • Te ajuta sa scazi in greutate si sa elimini tesutul adipos din organism
 • Te ajuta sa-ti imbunatatesti metabolismul
 • Iti strange pielea si tesuturile
 • Te ajuta in tratarea celulitei
 • Iti da o vitalitatea iesita din comun si o buna stare generala
 • Te ajuta sa-ti reglezi obiceiurile alimentare

Ce se intamplă în cele 20 de minute de antrenament

Înaintea antrenamentului

Vei primi o băutură izotonică, pentru aport energetic sporit și prevenirea deshidratării. Antrenorul tău iți va oferi un echipament din bumbac, curățat și sterilizat corespunzător după fiecare utilizare. La alegere îl poți cumpăra din studioul nostru. Vesta, pantalonii și bentițele vor fi umezite foarte bine pe porțiunile unde se vor atașa electrozii, fapt care asigură propagarea corespunzătoare a impulsurilor. Odată echipat, vei incepe personalizarea programului tău de fitness în funcție de obiectivele propuse: slăbire, tonifiere, remodelare corporală, cardio sau aspecte medicale.

Pe toata durata antrenamentului

Respectiv 20 de minute, vei efectua impreună cu antrenorul, exerciții care vor spori intensitatea efortului. Te poți opri oricând te simți prea obosit și poți trece pe modulul de masaj.

După antrenament

Vei primi un shake proteic, în interesul unei dezvoltări armonioase a musculaturii.

Istoria Electromiostimulării (EMS)

În anul 1791, faimosul fizician Luigi Galvani a demonstrat că mușchii pot fi activați cu impulsuri electrice.

Ulterior, de-a lungul secolelor XIX-XX, cercetătorii au studiat cu atenție proprietățile impulsurilor electrice, care pot determina contracția musculară. S-a descoperit astfel că odată stimulat electric, în corp se produc schimbări importante și de durată la nivelul masei musculare. Astfel, de-a lungul anilor 1960, oamenii de știință ruși au aplicat tehnologia EMS pe sportivii de elită ai acelor vremuri, obținând o creștere cu 40% a forței musculare.

Odată cu trecerea timpului, cercetările medicale au desăvârșit mecanismele și tehnologia prin care stimularea electrică devine adaptabilă celulelor musculare, vaselor de sânge și nervilor.

În secolul XX, tehnologia EMS a fost aplicată atât bolnavilor imobilizați la pat, cât și în cazul patologiilor de atrofie musculară, în osteoartrită, inflamații articulare, dar și oamenilor în vârstă care nu pot efectua antrenamente tradiționale.

La sfârșitul anilor 90 s-a dezvoltat noua generaţie a aparatelor EMS, cu aplicabilitate sporită în fitness, welness și recuperare medicală.

Timpul de antrenament redus cu 75%!

Ca să întelegi cum funcționează și de ce este atât de eficient, trebuie să știi că secretul constă în stimularea simultană a tuturor celor 9 mari grupe musculare, în cele 20 de minute.

Și pentru că toate grupele musculare sunt lucrate în același timp, durata antrenamentului se reduce cu 75%.

În plus, exercițiile efectuate în timpul antrenamentului stimulează suplimentar musculatura deja tensionată, fapt care rezidă în 38,000 de contracții musculare pe întreaga suprafață a corpului. Totul în doar 20 de minute!

Fiind atât de solicitant pentru musculatură, nu recomandăm efectuarea a mai mult de 5 ședințe săptămânale.

EMS contribuie la:

Creșterea localizată a masei musculare: datorită electrozilor care se aplică pe corp, impulsurile ajung în locurile dorite, asigurând eficiența exercițiului;

Echilibrarea dezvoltării musculare: impulsurile externe ajută „verigile slabe” ale corpului să se dezvolte mai ușor;


Eliminarea durerilor articulare: având în vedere că impulsurile acționează în mod direct asupra mușchilor, nu mai există riscul afectării articulațiilor;Refacerea musculaturii post-natale;

Reducerea țesutului adipos: antrenamentul intensiv de tonifiere transformă corpul într-o „mașină de ars calorii”.

Adjuvant în tratarea durerilor de spate: mușchii coloanei vertebrale sunt tonifiați, prevenind astfel disconfortul produs de mușchii mai puțin dezvoltați;

Previne osteoporoza și fracturarea oaselor: creșterea masei musculare determină subțierea oaselor, facându-le astfel mai compacte, deci mai rezistente.

Program de antrenament personalizat și confidențial: toate cele 9 grupe musculare majore pot fi lucrate într-un antrenament personalizat, adaptat nevoilor corpului tău.

Stare de bine și postură îmbunătățită;

Dupa confirmarea platii veti primi un numar de telefon pentru rezervari.

XBODY SPEED FITNESS
Locatie
Bucuresti, Str Negoiu 23, zona Decebal, 0734.333.334

Achizitioneaza aceasta oferta!
CUMPARA OFERTA ACUM

Castigati bani impreuna cu noi

Recomandati-ne prietenilor prin link-ul de recomandare disponibil mai jos si veti primi bani in portofelul RedBonusCard in momentul confirmarii platii efectuate de utilizatorul recomandat de dvs.


Prezentare video
Date contact
 • Telefon:0728754928

 • E-mail:office@redbonuscard.ro

 • Adresa:Bucuresti - Sector 3, Sos Mihai Bravu, nr 386, bl B2a, sc A, ap 5 (se intra din Sos Mihai Bravu la Safety Broker)

Abonare la newsletter

© 2020 RedBonusCard.ro. Toate drepturile rezervate. | Politica de confidentialitate